Als klein meisje verzamelde ik monstertjes waarmee ik ziekenhuisje speelde. Niet dat ik alles zomaar op mijn huidje smeerde, nee, ik rook er eerst aan voordat een crème mijn goedkeuring kreeg.

 

Dat leerde ik van mijn moeder. Zij zag de huid echt als een orgaan en gebruikte alleen liefdevolle, zachte spullen. Geen Zwitsal, oh nee, alleen maar puur natuur. Ze maakte het liefst haar eigen crèmes.

 

Ik kreeg geen cola maar versgeperste fruit- en groentesappen. Ook alles wat ik at was vers. Mijn moeder stond altijd te koken. Kwaliteit van voedsel was prioriteit.

 

Kleding werd zorgvuldig door mijn moeder gekozen. Synthetische stoffen waren uit den boze, de huid moest immers vrij kunnen ademen.

Lisette
Verbeek

Alles is energie

 

Mijn moeder is heel bepalend geweest. Ik maak ook veel zelf, alle pasta’s bijvoorbeeld. En ik zal het niet in mijn hoofd halen een potje basilicum te kopen. Ik koop helemáál geen potjes of blikjes.

 

Ik eet bij voorkeur vers en biologisch. Laatst had ik koriander nodig. Ik ben in verschillende supermarkten geweest, maar de geur ontbrak. Doorgekweekte flutzooi. Je wordt gewoon genept.

Alles is energie. Zo kook ik ook. Dan smaakt alles zo lekker. Als ik kook wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, dus veel in mijn hoofd, dan mislukt het. Dan krijg ik het niet voor elkaar. Mij goed voelen lukt alleen wanneer ik al mijn gedachten met rust laat en vanuit mijn hart kook!

In contact met het gevoel

 

Gevoel is heel belangrijk. Daarin zit je ware zijn. Dat past zo lekker bij mij. Het zit ook echt in mijn genen. Het maakt niet uit wat ik doe, het gebeurt vanuit mijn onderbewustzijn.

 

Ook in mijn werk ben ik bijzonder intuïtief. Tijdens een behandeling kunnen er dingen gebeuren dat ik denk: hoe is het mogelijk, dat stuur ik helemaal niet zelf.

 

Ik vind het belangrijk om in contact te staan met je gevoel. Het is waardevol om mensen te behandelen die veel denken, heel rationeel en zakelijk zijn. Om hen steeds dichter bij hun gevoel te brengen.

Terug naar de basis

 

Gedachten zijn niet wie je bent. Alles is opgelegd vanuit de maatschappij, mensen zouden meer bij hun eigen basis moeten komen. Na een dag hard werken de natuur in moeten gaan. Die haalt alle schillen in één klap weg.

Huid zonder stress

 

Stress wordt ook veroorzaakt door wat je op je huid smeert. Maar het ergste zijn elektrische apparaten, magnetron, elektrische tandenborstel of stofzuiger.

 

De trillingen die deze apparaten veroorzaken zorgen voor onrust en een enorme disbalans in de hersenen. Dat geldt ook voor het dicht op je lichaam dragen van een mobiele telefoon.

 

Ook schoonmaakproducten en wasmiddelen moeten natuurlijk zijn. Ik gebruik alleen producten met hoog gedoseerde bioactieve werkstoffen en zonder hulpstoffen als siliconen en parabenen.

Bewust voor het lichaam kiezen

 

Ik probeer mensen te helpen door bewust te kiezen voor het lichaam. Alleen het beste is goed genoeg en dat geldt zeker ook voor de producten waarmee ik werk.

Voelt u een klik?

 

Bij mij draait alles om wezenlijke puurheid. Je krijgt meer dan alleen een behandeling. Van buiten én vanbinnen. Bij mij mogen mensen echt zijn wie ze zijn.

 

Of het nu om fotonentherapie, een massage of een gezichtsbehandeling gaat, iemand die bij mij komt probeer ik een nieuw bewustzijn bij te brengen. Stapje voor stapje.

 

En ik reik handvatten aan. Ik geef ongemerkt heel veel tips en advies, wil heel graag mensen helpen. Licht brengen, zodat ze zichzelf kunnen herontdekken.

‘Voel, proef en ruik. Dan is het goed. Of niet.’
‘Een burn-out is eigenlijk een cadeau.’

Ik ben gepassioneerd, gedreven en enthousiast.’

Oolaboo

 

Oolaboo is de eerste professionele leverancier met een productaanbod gebaseerd op inner & outer beauty. Zij hebben volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van huidverzorging.

Het Oolaboo concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om de huid van binnenuit te verzorgen met nutrition supplementen omdat 70% van je huidconditie wordt bepaald door voedingsstoffen die via jouw bloed naar de cellen worden getransporteerd. De voedzame verbeterproducten voor de buitenkant zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. De producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten en bevatten alleen werkstoffen die onze huid kan absorberen.

Oolaboo behandeling werkt volgens Chinese filosofie. Onze huid is een netwerk van energiebanen, gebaseerd op de vijf elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Echte schoonheid ontstaat als lichaam & geest in balans zijn. Gelet op wat de huid nodig heeft kan afwisselend met de negen programma’s gewerkt worden.  Het betreft vooral de unieke beleving in de uitvoerende behandeling, we noemen het dus ‘ceremonie’. Ben je al nieuwsgierig om het verschil te ervaren?

Ik ben een gevoelsmens, ja, maar niet zweverig.  Ik ben zeker ook nuchter. En kritisch. De behandelingen die ik geef heb ik eerst zelf ondergaan om ze te kunnen beoordelen.

 

Puur natuur blijft altijd de norm. En ja, daar ga ik best ver in. Mijn kinderen zeggen vaak gekscherend: we komen alleen als je kleurstoffen in huis hebt.

Ver weg van je gevoel zijn geeft stress. Daardoor leef je niet zoals je bent. Ik denk vaak: dit ben jij niet, dit is een persoonlijke verpakking, een jas. Mensen realiseren zich niet dat ze die uit kunnen trekken.

 

Een burn-out is eigenlijk een cadeau. Het lichaam vertelt je dat het genoeg is. No more! Als je hoofdpijn hebt, moet je je afvragen wat die hoofdpijn je te vertellen heeft.

© 2017 Lisette Verbeek - Wellness Malden

Website realisatie iMDH.nl