Referenties van onze klanten

'Een levensveranderende ervaring'

Sinds een aantal maanden ben ik regelmatig in behandeling bij Lisette Verbeek. Mijn lichaam en geest zaten vol spanning en stress, waardoor ik mezelf niet meer was, mijn nachtrust erg slecht was en alles mij veel energie kostte. Lisette heeft tijdens de eerste sessie mijn lichaam een uitgebreide massage gegeven waarbij er verschillende knopen zijn verwijderd. Mijn energiebanen werden weer volledig geopend. Ik voelde mij echt als herboren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen, vreugde en ontspannenheid terug heb gevonden. Daarnaast ben ik bij Lisette volop bezig met fotonentherapie. Mijn chakra's zijn bijvoorbeeld geopend en o.a. het slaapcentrum in mijn hersenen is veelvuldig behandeld. Mijn slaapproblemen zijn drastisch verminderd en zelfs bijna volledig verdwenen. De behandelingen van Lisette hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf weer heb teruggevonden, me veel relaxter voel, dagelijks veel meer plezier ervaar en ontzettend veel energie heb om dingen te ondernemen (Bijvoorbeeld in mijn privéleven, werk en sport). Lisette neemt echt de tijd voor je en doet er alles aan om je echt te helpen. Het is ook erg prettig om met Lisette diepgaande gesprekken te kunnen voeren over allerlei onderwerpen en ervaringen. Haar behandelingen hebben ervoor gezorgd dat mijn leven en gemoedstoestand zich zeer positief hebben ontwikkeld. Ik kan dan ook oprecht zeggen: 'A life changing experience'.

Mart 27 jaar

De massages van Lisette zijn heilzaam

In de Praktijk voor Preventieve Gezondheids- en Vitaliteitkunde van Lisette Verbeek wordt mijn huid regelmatig behandeld met Zeoliet, geprezen om zijn ontgiftende werking. Zeoliet is een actief, natuurlijk mineraal met een specifieke structuur en heeft daardoor de nuttige eigenschap om zware metalen èn bacteriën aan zich te binden en te verwijderen, legt Lisette uit. Dit vind ik heel waardevol, omdat de schadelijke metalen uit de vroeger gebruikte cosmetische producten, achterblijvend op de huid, nu worden verwijderd met Zeoliet. In haar Praktijk worden top natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder kleur-, geurstoffen of minerale oliën gebruikt voor mijn huidverzorging en massages. Ik vind mijn wekelijkse massage heilzaam voor de vermoeide spieren en het werkt preventief. Hierdoor heb ik geen last meer van mijn voorheen geblesseerde spieren. Tijdens behandeling tref ik de juiste sfeer aan, pastelkleurige verlichting, zachte muziek en kwalitatief hoogwaardige geneeskrachtige oliën, allemaal elementen, die mij dichter bij het hier en nu brengen. Ik raak dan gelukkig ver weg van de stress en hectiek van het dagelijkse leven! Een èchte aanrader.

Joost. J.

Met dank aan Lisette Verbeek, praktijk voor preventieve gezondheids- en vitaliteitkunde

Half juni 2014 zijn we in haar praktijk in Malden met softlaser fotonen therapie begonnen. Mijn man zat toen een beetje in crisis. Hij heeft al 7 jaren Parkinson, 2 jaar geleden trombosebeen gehad, opgezette voeten en ernstige problemen met zijn HB; die is veel te laag. Ook was hij mentaal ’n beetje van het padje door de vele medicijnen, die hij dagelijks slikte. Hij kon ‘s nachts bijna niet slapen, helaas des te beter overdag. Gelijk na de eerste fotonenbehandeling zag ik al een lichte verbetering, die zich uitbreidt  in de weken erna. We hebben sindsdien ook de hoeveelheid van alle medicijn inname bekeken en vooral alle bijwerkingen goed gecheckt. Daarbij bleek dat een paar medicijnen elkaar tegenwerken. In overleg met zijn neuroloog zijn we voor de helft over gegaan op natuurlijke middelen, dat scheelde enorm tegen de hallucinaties die hij voorheen had. De hematoloog heeft ook andere soort bloedverdunners voorgeschreven. Na het eerste positieve resultaat van softlaser-behandeling is vervolgens gestart met een uitgebreid detox ontgifting programma. Specifiek en afzonderlijk maatwerk voor Parkinson, dieptereiniging op natuurlijke basis voor hersenen, darmen, mild, lever en nieren. Eind juli liep hij vlotter, zijn cognitieve vermogen verbeterde aanzienlijk, zijn slaap- waak ritme veranderde en ook zijn spraak was veel beter. Ook is het heel fijn dat Lisette de patiënt masseert terwijl hij onder de fotonenlamp ligt. Zo zijn de voeten weer normaal slank, maar ook zijn nek en armen zijn veel soepeler geworden. Wij doen nu drie maal per week deze fotonentherapie en hij reageert er heel goed op. In combinatie met massage en detox druppels slaapt hij s’ nachts weer goed en gaat hij met sprongen vooruit. Vandaag zijn we bij de hematoloog geweest, zijn HB was iets hoger en zijn LDH was lager. Belangrijk is om de HB verder omhoog te krijgen. Lisette Verbeek, we zijn net twee maanden bezig en het is werkelijk een groot positief verschil. Mijn man maait het gras en kan weer golfen. Ik raad iedereen met klachten aan om bij Lisette Verbeek de soft-laser fotonentherapie te ondergaan. 

Ton D.

De behandeling en aanpak van Lisette zijn effectief

Bij Lisette Verbeek heb ik kennis gemaakt met de Neuro-Sync Alpha7, een klein, draagbaar instrument, ontwikkeld in Duitsland voor de behandeling van uiteenlopende klachten. Lisette èn haar Duitse en Nederlandse collega’s hebben zeer positieve resultaten geboekt bij cliënten met uiteenlopende klachten zoals (chronische) vermoeidheid, slaapstoornissen, rusteloosheid en concentratieproblemen. Vanuit de hersenen worden deze klachten aangestuurd. De Neuro-Sync is innovatief en past perfect binnen Wellness Malden, het apparaatje draag ik op het lichaam en ondersteunt mijn eigen centrale hersenprocessen door uitzending van lichaamseigen hersenfrequenties. Uit 8 frequenties kan ik een keuze maken,o.a. alpha-, beta-, delta- en theta-frequenties. De keuze is afhankelijk van mijn klacht. Ik ben heel enthousiast over haar aanpak èn behandeling van vermoeidheid, slaapstoornissen, rusteloosheid en concentratieproblemen: omdat de Neuro-Sync door afwezigheid van bijwerkingen superieur kan zijn boven geneesmiddelen, die voor exact dezelfde klachten op grote schaal worden voorgeschreven, maar helaas al te vaak wèl bijwerkingen geven. Vorig jaar heb ik bij Lisette kennis gemaakt met de innovatieve softlaser fotonen apparatuur, van dezelfde firma uit Duitsland. Uitermate effectief wat deze apparatuur aan mogelijkheden biedt. Recentelijk efficiënt onderzoek en de inmiddels gebleken behandelresultaten in Wellness Malden, laten in relatief korte tijd verbluffend resultaat zien. Een enorme aanwinst voor al haar cliënten en een lonend succes!

Paul S.

De massages van Lisette zijn bijzonder kundig en bekwaam

Bij Lisette Verbeek is het goed toeven. De behandelruimte is professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. De gebruikte producten zijn heel prettig. Ze bevatten geen huid onvriendelijke toevoegingen als o.a. aluminium. Haar massage is in het bijzonder kundig en bekwaam. Een van mijn favorieten is de nieuwe Oolaboo hoofdmassage. De gezichtsbehandelingen zijn mij ook uitstekend bevallen ; de nieuwe Oolaboo behandelingen zijn een fantastische aanwinst, omdat het zo lekker ruikt en heerlijk aanvoelt, als wel haar fotonen behandelingen werken effectief in op mijn droge huid. Vroeger besteedde ik hier weinig tot geen aandacht aan, nu heb ik ervaren hoe goed het voor mijn lijf is. Ik wissel graag de behandelingen af en als het mij lukt dan bezoek ik haar bijna wekelijks. De fotonen als extra toevoeging aan mijn behandelingen wil mijn lijf ook niet meer missen. Ik zou zeggen, laat u verrassen!

Pauline B.

Soft-laser fotonentherapie, een heilzame aanrader

Beste lezer, ik ben een tevreden 80-jarige man, ik heb Alzheimer en ben op aanraden van mijn kinderen in contact gebracht met de praktijk Lisette Verbeek in Malden. Ik had vooraf overleg met mijn huisarts en geriater om met fotonentherapie te beginnen. Beiden hadden daar geen bezwaar tegen, dus ben ik na een zeer prettige kennismaking direct wekelijks gestart. Vooral de warme en fijne manier, waarop ik bij haar ontvangen wordt, komt mij te goede. Er heerst een goede sfeer en de fotonentherapie is heel prettig en gemakkelijk om te ondergaan. Al sinds ruim 30 jaar merk ik dat mijn beeldherinnering vervaagt. Een belangrijk punt is vooruitgang van mijn geheugen. Al een jaar lang heeft deze therapie het proces van mijn achteruitgang kunnen vertragen. Tijdens iedere behandeling merk ik dat ik veel beter uit mijn woorden kom en gaan gesprekken mij opmerkelijk beter af. Ik heb er zelf voor gekozen om de fotonentherapie te doen naast de reguliere artsbezoeken aan het ziekenhuis. Daar ben ik al jaren geleden onder behandeling gekomen voor destijds ernstig hartfalen en o.a. longproblemen. Hiervoor slik ik een grote hoeveelheid aan medicijnen. In de praktijk van Lisette ben ik goed ingelicht en er nadrukkelijk op gewezen, wat de gevolgen zijn van alle bijwerkingen van de medicatie. Beze bijwerkingen hebben een mogelijke invloed op de kwaliteitsverbetering door fotonentherapie. Met dat gegeven moesten we samen dealen maar ik was me er nu wel van bewust, dat ik daarom geen te hoge verwachtingen mocht hebben. Het lezen van de krant gaat mij nu makkelijker af. Mijn aandacht daarbij gaat iets beter. Ik merk dat de fotonen mij in een optimistische en rustige stemming brengen, daarvoor ben ik heel dankbaar. Ik ben blij, dat ik de therapie ben aangegaan anders had het veel sneller erger kunnen worden. Ik ga er vanuit dat de fotonen het Alzheimerproces vertraagd hebben. Ook heb ik dankzij mijn fotonen, onlangs mijn rijvaardigheidsbewijs weer voor een jaar kunnen verlengen, wat voor mijn zelfvertrouwen heel gewenst is. Ik ga graag wandelen en bij voorkeur met vrienden. Mijn uithoudingsvermogen is aanzienlijk verbeterd. Ik kan nu veel beter lopen, een wandeling van een uur is nu haalbaar. Voorheen was amper 10 minuten mogelijk. Mijn conditie is dus duidelijk vooruit gegaan. Traplopen gaat ook goed. Er is een verbetering in mijn gehoorverlies volgens de audicien. Plekjes met ernstig zonneschade op mijn voorhoofd, die door de dermatoloog vooraf geconstateerd werden, zijn door fotonen verdwenen en hoeven daar nu niet meer behandeld te worden. Eerdere jaren last van terugkomende darmpoliepen is na onderzoek in het ziekenhuis ook niet meer teruggekomen. Ik kom nu ruim een jaar bij Lisette en ben ervan overtuigd, dat zonder haar liefdevolle inzet en hulpvaardigheid, ik het veel moeilijker zou hebben gehad. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze richting, ondanks dat ik merk dat ik de laatste maand toch iets achteruit ga. Inmiddels heb ik thuis ook goede hulp en aandacht gekregen. Mijn euthanasiewens heb ik nu al een jaar kunnen opschuiven. Voor mijn gevoel komt dat moment wel steeds dichterbij, maar ik ben er gek genoeg heel rustig onder.

 

Jos C.

Het was een intensief weekend bij jou met de fotonen en de heftige coaching voor mij.

Hoi Lisette, even nog een bericht uit het westen. Nog bedankt, het was een intensief weekend bij jou met de fotonen en de heftige coaching voor mij. Ik zit al zó vreselijk lang in de depressie. Jouw liefdevolle zorg en aandacht was voor mij meer dan bijzonder te noemen. Je hebt me behandeld met fotonen waaraan je vóóraf, tijdens en na de behandeling een test afnam met de Hamilton Rating Scale for Depression. De metingen geven de mate van depressie aan. De uitkomst hiervan heeft mij groot nieuw inzicht gebracht in fotonen softlaser therapie. Te weten dat ik vóór de behandeling uitkwam op een mate van depressie, te noemen ‘ernstig’ (rating 24). Na de eerste behandeling met fotonen kwam ik die middag op een score van ‘mild’ (rating 7). Gedurende het verloop van de eerste nacht bleek de ochtendscore iets te zijn teruggelopen (naar rating 11), maar was nog steeds in ‘mild’ gebleven. De volgende dag een korte fotonensessie, toen kwam de score weer terug op rating 7. Echt interessant en goed om te weten dat het mij dit enorme effect liet zien en ervaren. Ik voelde me veel rustiger, ja  totaal anders. Lisette, ook nog belangrijk te vermelden is dat deze scores behaald zijn met medicijn gebruik van mijn Psychiater. Antidepressiva en Lithium lossen mijn ziektebeeld niet op, het is een onderdrukkingsmiddel voor mijn depressieve symptomen, ook niet onbelangrijk maar ik hoop er nog wel een keer van af te komen! Dat zou voor mij het allerfijnste zijn. Helaas woon ik in Den Haag en jij in Malden. Het was een bijzondere warme ervaring en wat een engelengeduld heb jij! Ik laat nog graag van me horen en ben ook benieuwd hoe het verder met me zal gaan, super bedankt voor deze fijne ervaring, ik laat je weten, later!

Ineke B.

Na de behandelingen voor de tinnitus gaat het goed, tijdens de vakantie heb ik er weinig last van gehad

- diepere slaap                                                                                                                        

- sneller herstel na duursport

- mentaal sterker                                                                                                                                                                                      

- geen inspanningshoofdpijn 

- meer ontspannen

Na de behandelingen voor de tinnitus gaat het goed, tijdens de vakantie heb ik er weinig last van gehad door de fotonenbehandelingen daarvoor. Ik probeer te blijven in die ontspanning, wat me redelijk goed lukt.

Groetjes en tot  ziens!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Linde E.

Meer dan een fijne ervaring

Sinds 2 maanden word ik behandeld in de praktijk van Lisette Verbeek d.m.v. fotonentherapie. Ik heb na een auto ongeluk en na een nek operatie veel last van een pijnlijke nek (gehad). Een keer per week ben ik bij Lisette onder het fotonen apparaat gelegd. Ze heeft de behandeling soms ook uitgebreid met een massage en ze zorgt ervoor dat je je heel comfortabel voelt. Na 2 behandelingen merkte ik al dat de pijn minder werd. Ik kon mijn hoofd ook weer naar links en naar rechts bewegen. Dit lukte eerder helemaal niet. Na 8 behandelingen ben ik op het punt beland dat de nekpijn vrijwel afwezig is. Eerdere behandelingen d.m.v. fysiotherapie of osteopathie hebben dit effect niet kunnen bereiken. Fotonentherapie kan toegepast worden voor bijzonder veel aandoeningen. Zo is nu ook al mijn oorsuizen geminimaliseerd. Het zou veel meer in de bekendheid moeten komen. Deze behandeling met goede resultaten zorgt er namelijk ook voor dat je veel minder of zelfs helemaal geen medicijnen meer hoeft te slikken. Het is ook nog eens een aangename, niet belastende therapie. Ik kan het iedereen aanbevelen. 

Wilma H.

Ons nachtelijk doorslaapprobleem van de afgelopen maanden is nu opgelost!

Hey Lisette, mijn ervaring met de 3 fotonenbehandelingen: ons nachtelijk doorslaapprobleem van de afgelopen maanden is nu opgelost, echt heel fijn! Ja het gaat heel goed, er is weer rust en slapen gaat ook erg goed. Dat scheelt weer een hoop, bedankt hiervoor!

Kiki V.

© 2017 Lisette Verbeek - Wellness Malden

Website realisatie iMDH.nl