Doorbraak: levens verandering door fotonen

Sinds een aantal maanden ben ik regelmatig in behandeling bij Wellness Malden. Mijn lichaam en geest zaten vol spanning en stress, waardoor ik mezelf niet meer was, mijn nachtrust erg slecht was en alles mij veel energie kostte. Lisette heeft tijdens de eerste sessie mijn lichaam een uitgebreide massage gegeven waarbij er verschillende knopen zijn verwijderd. Mijn energiebanen werden weer volledig geopend. Ik voelde mij echt als herboren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen, vreugde en ontspannenheid terug heb gevonden. Daarnaast ben ik bij Lisette volop bezig met fotonentherapie. Mijn chakra's zijn bijvoorbeeld geopend en o.a. het slaapcentrum in mijn hersenen is veelvuldig behandeld. Mijn slaapproblemen zijn drastisch verminderd en zelfs bijna volledig verdwenen. De behandelingen van Lisette hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf weer heb teruggevonden, me veel relaxter voel, dagelijks veel meer plezier ervaar en ontzettend veel energie heb om dingen te ondernemen (Bijvoorbeeld in mijn privéleven, werk en sport). Lisette neemt echt de tijd voor je en doet er alles aan om je echt te helpen. Het is ook erg prettig om met Lisette diepgaande gesprekken te kunnen voeren over allerlei onderwerpen en ervaringen. Haar behandelingen hebben ervoor gezorgd dat mijn leven en gemoedstoestand zich zeer positief hebben ontwikkeld. Ik kan dan ook oprecht zeggen: 'A life changing experience'.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2017 Lisette Verbeek - Wellness Malden

Website realisatie iMDH.nl