© 2017 Lisette Verbeek - Wellness Malden

Website realisatie iMDH.nl

May 5, 2019

Please reload

Recente berichten

Nieuw! Yin Yoga in de Molenhoek

30/09/2019

 

 

Wat is Yin Yoga

 

Yin is de zachtste vorm van yoga, voor iedereen en elke leeftijd. Omdat we tegenwoordig in het dagelijks leven al veel dynamische en actieve dingen ondernemen, is het goed om vaker te ontspannen, ‘stil te staan’, rustige oefeningen te doen, je in jezelf terug te trekken.

Tijdens een yin-yogales zijn de oefeningen gericht op het ontspannen, het op een zachte manier rekken van en rustig druk geven op bindweefsel (Fascia) en gewrichten.

Door rustig in de houding te komen en de oefeningen minimaal drie tot maximaal zes minuten vast te houden, worden bindweefsel en gewrichten langzaam opgerekt, verlengd én gehydrateerd. Bindweefsel zit namelijk overal in ons lichaam, dus ook in en om spieren; het zorgt voor de verbinding van ons lichaam, terwijl ze ontspannen blijven. 

 

Yin yoga verbetert de doorbloeding van bloedvaten en brengt de doorstroming van levensenergie via je meridianen (energie banen) op gang. Goede levensenergie heeft positief effect op de gezondheid van organen, immuunsysteem en emotionele gesteldheid. Wanneer we lichamelijke klachten hebben of ouder worden kan bindweefsel tamelijk uitdrogen, waardoor het minder flexibel en soepel aanvoelt. Yin brengt je terug in eigen kracht; het vergroot zelfvertrouwen en geeft rust in je innerlijke ruimte!

 

Ben je al nieuwsgierig geworden en benieuwd wat Yin in deze serene ruimte met top zachte matten voor jouw kan betekenen?

 

Kom dan gerust de eerste keer voor een proefles van €10,-                                                                

 

Neem alléén een badlaken mee, kleedkamers zijn ook aanwezig.

 

Gekozen voor vrijheid met een tien-rittenkaart €120,-  Graag 10 min. voor de les aanwezig zijn!

 

Waar:-)  Hoeveveld 2a  6584 GG Molenhoek

 

Tijd: maandagavond van 19.00 - 20.00 uur. 

 

Docent  : Lisette Verbeek

Mail me : info@wellnessmalden.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square